Kundetilfredshed

Det er vigtigt for os, at den hjælp vi har ydet i forbindelse med vores assistance har været tilfredsstillende for dig, som bestiller af begravelsen.

For at kunne blive endnu bedre vil vi gerne bede dig/jer om at skrive et par ord omkring din oplevelse af samarbejdet med bedemanden.

Du må gerne skrive dit navn og postnummer i skemaet. Hvis du vil være anonym, skriver du blot ”anonym” efter dit navn. Din anmeldelse vil således kun blive brugt internt.Til at forestå det praktiske omkring min mors bisættelse valgte vi bedemand Helle Riising. Et valg jeg aldrig vil fortryde. Din empati og store forståelse var med til at det hele gik, som vi ønskede. Jeg kan kun give jer de allerbedste anbefalinger, og vil helt sikkert vælge jer, når jeg igen får brug for en bedemand i Skanderborg.

Hanne Skov Andersen, Skanderborg

Fin orientering og meget hjælpsom. Vi fik fin hjælp med begravelsen. Vi mødte stor hjælpsomhed og følte os rigtigt godt behandlet. Stor tak.

Vi stod med mange spørgsmål om bisættelse, da vores mor døde. Vi fik fat i en utrolig behagelig bedemand, som forklarede alt stille og roligt, og samtidig fik vi besvaret alle de spørgsmål, vi havde. Jeg må sige, at det var en utrolig god behandling, vi fik.

Karen Hansen, Skanderborg

Vi har i familien flere gange brugt Bedemand Riising, og det har givet en ro at bedemanden har styr på tingene. Kan bestemt anbefales.

Connie Christensen, Skanderborg